Mijn favorieten

Ons makelaarskantoor in Den BoschDe verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning moet zo goed mogelijk gebeuren. Punt. Dus ga je voor zekerheid en vertrouw je het liefst op een makelaarskantoor in Den Bosch waar ze hun mannetje staan. Waar ze voor jou het onderste uit de kan halen én zich betrokken tonen – precies zoals wij dat doen.
 
Wij kennen de stad en regio
NL Wonen ondersteunt en begeleidt je bij de verkoop, koop of taxatie van jouw woning. We kennen de huizenmarkt in Den Bosch en omgeving door en door, zijn er al jaren actief en weten wat speelt. We kennen jouw wijk, we kennen jouw straat. En durven gerust te stellen dat die specifieke kennis flink in jouw voordeel is.
 
Vertrouw als klant van NL Wonen op maatwerk en aandacht. We zijn een betrokken makelaarskantoor in Den Bosch, schakelen snel en zetten jouw belang voortdurend voorop. Neem contact op of loop eens bij ons binnen, in ons kantoor aan de Pettelaarseweg. 

Om onze klanten nog meer zekerheid te bieden is NL Wonen aangesloten bij de NVM, het NRVT, het NWWI en zijn wij VastgoedCert-gecertificeerd.

Kantoor Vestiging NL Wonen Makelaars en Taxateurs o.z. B.V.

NL Wonen Makelaars en Taxateurs o.z. B.V.

'S-HERTOGENBOSCH

Pettelaarseweg 198 A
5216 BW 's-Hertogenbosch
073-613 19 19
073-614 56 69
KvK nummer: 17132456
BTW nummer: NL810.145.170.B01

Routeplanner

Route van naar Pettelaarseweg 198 A, 5216 BW 'S-Hertogenbosch