Mijn favorieten

Verkochte nieuwbouwprojecten

 

Klik hier voor onze nieuwbouw portfolio

 

7 Loft-achtige woningen Wolput, Vlijmen
In het mooie Vlijmen op het voormalig terrein van Gebee, realiseert HeJo Vastgoed zeven stoere loftwoningen (geplande oplevering medio mei 2019). Iedere woning heeft een eigen perceel van ruim ca. 150 m2 en een bruto woonoppervlakte van minimaal ca. 124 m2 . De industriële uitstraling van de voormalige gebouwen is gehandhaafd en verwerkt in de hoge woonruimten, grote raampartijen en gebruikte elementen. De gasloze woningen beschikken over een heerlijke, ruime tuin en alle woningen hebben een laag energielabel doordat de woningen allemaal zijn voorzien van zonnepanelen. Gelegen in het mooie Vlijmen op het voormalig terrein van Gebee. 
4 halfvrijstaande woningen Hoekakker, Nuland FASE 1
Deze 4 woningen hebben allen een fijne voortuin met oprit met de mogelijkheid tot het realiseren van een garage of carport. De royale woonkamer met open woonkeuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin. 
Op de eerste verdieping beschikken de woningen over 3 ruime slaapkamers en een nette badkamer uitgerust met douche, wastafel en toilet (mogelijk separaat te maken). De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en volledig naar eigen wens in te delen met een extra slaapkamer.
Deze energiezuinige woningen zijn allen voorzien van minimaal 10 zonnepanelen.
Gelegen in een ruime en groene woonwijk op loopafstand van het mooie buitengebied en het centrum van Nuland.


9 riante woningen Empelseweg, 's-Hertogenbosch

De woningen zijn gelegen op een unieke locatie in het fijne dorp Empel, nabij de snelwegen A2 en A59. Het gebied naast en achter de woning wordt nieuw ontwikkeld met riante vrijstaande en half vrijstaande woningen.
Wonen in Empel is wonen aan de rand van de stad, vlakbij de Maas en in de onmiddellijke omgeving van alle belangrijke uitvalswegen en het centrum van 's-Hertogenbosch met zijn rijke historie en vele maatschappelijke voorzieningen als winkelcentra en gezellige uitgaansgelegenheden zijn eveneens makkelijk en goed bereikbaar.


 

Berewoutstraat, 's-Hertogenbosch

Luxe woningen Berewoutstraat in hartje ’s-Hertogenbosch. In dit kleinschalige plan aan de Berewoutstraat is iedere woning uniek. Een rustige woonplek midden in het dynamische centrum. Hier komen de zes grondgebonden stadswoningen met de uitstraling van herenhuizen en één poortwoning van de Berewoutstraat. Deze woningen zijn ontworpen doorarchitectenbureau Kuin&Kuin.
De gevels van de woningen worden opgetrokken in handvorm bakstenen die worden voorzien van een lichte afwerking. Deze heldere gevels weerkaatsen het zonlicht waardoor een fris en aangenaam binnenpleintje ontstaat. De woningen hebben mooie, houten kozijnen en de daken zijn bedekt met traditionele grijze keramische pannen. 
Bij alle huizen hoort een riante buitenruimte en een eigen veilige parkeerruimte op het afgesloten binnenterrein. Waar vindt u dat nog midden in de stad?

 


Wonen in de Berewoutstraat is wonen op een historische locatie midden in de stad. Maar dan wel met alle moderne gemakken van nieuwbouw. Lex Kuin, Kuin&Kuin architecten legt uit: “In het plan hebben we wonen op de begane grond en de eerste verdieping gecombineerd. Bovendien hebben alle woningen een eigen garage of parkeergelegenheid op eigen terrein. Het wordt een ruim en licht hofje met een hoge kwaliteit van wonen.”

De ontwikkeling en bouw is in handen van Hoedemakers bouw en ontwikkeling uit Rosmalen. Dit bouwbedrijf heeft als motto ‘bouwen is beleven’ en geeft hier inhoud aan door te ontwikkelen met een scherp oog voor de toekomstige bewoners van hun projecten. Alle woningen worden opgetrokken in handvorm bakstenen met een lichte afwerking. Aan de Berewoustraat is geen enkele woning hetzelfde. Is deze plek echt iets voor u? Wees er dan snel bij en laat u informeren over de stadswoningen.
 

Zuidercarre, 's-Hertogenbosch

Luxe appartementen nabij het Zuiderpark. "Wonen op Zuid" direct nabij het Zuiderpark, vele Bosschenaren dromen ervan! En Zuidercarré biedt de unieke kans deze droom te realiseren. Zuidercarré biedt 23 goed doordachte luxe appartementen ontworpen onder moderne architectuur geschoeid op de leest van de Bossche School, met een privé garage en voorzien van alle gemakken. U kunt genieten van de binnenstad en alle Bourgondische geneugten die dat te bieden heeft, maar tegelijkertijd van de rust en ruimte van het wonen op Zuid. Het Zuiderpark ligt direct naast de deur en de omgeving wordt de komende jaren alleen maar mooier door alle nieuwe plannen. De makelaars wisselen graag met u van gedachten hoe deze droomlocatie uw nieuwe woonplek kan worden. 

Het appartementengebouw bestaat uit 23 ruime appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Over de indeling van zowel de appartementen als buitenruimtes is intensief nagedacht. 
Ieder appartement beschikt over een eigen (fietsen)berging en een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder, welke rechtstreeks per lift bereikbaar is. Er zijn veel verschillende woningtypes; de woonoppervlaktes variëren tussen ca. 85 tot ruim 170 m2 BVO. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een luxe keuken, complete badkamer en één of meer buitenruimtes variërend in grootte van ca. 10 tot 70 m2, waar u comfortabel met minimaal 4 personen of meer kunt zitten.

Specifieke kenmerken van de Bossche School komen op een eigentijdse wijze terug in het ontwerp van Zuidercarré. De rustieke materialen hout, beton en baksteen (kenmerkend voor de Bossche School) worden expliciet ingezet met geschilderd metselwerk in de plint en betonnen kaders als sierlijke en statige omlijsting van de terrassen.
De patio krijgt een intieme en warme sfeer door de toepassing van de houten constructie alsmede de gevels en kozijnen. De afgewogen verdeling van materialen en de statige ritmiek van de gevels dragen bij aan een belangrijk uitgangspunt: ‘comfortabel wonen op een rustige locatie’.
 

Zuidwal, 's-Hertogenbosch

Zuidwal biedt u een unieke vorm van wonen, waarin het beste van twee werelden wordt gecombineerd. Dit heeft alles te maken met de voortreffelijke locatie. Als u vanuit uw woning de weg oversteekt, staat u midden in het prachtige weidelandschap van Het Bossche Broek. Gelegen aan de rivier de Dommel is dit een zeer waterrijk gebied met verrassende flora en fauna. Een rijk landschap waarin u eindeloos kunt wandelen en ontspannen. Eveneens op steenworp afstand vindt u het dynamische stadsleven van ’s-Hertogenbosch. Daar kunt u heerlijk flaneren door de levendige winkelstraten. En volop genieten van cultuur, historie en gezelligheid. Alweer zo’n mooi aspect van uw leven aan de Zuidwal.Daar waar het bruisende stadsleven van ’s-Hertogenbosch en de weidse natuur van Het Bossche Broek elkaar omhelzen, verrijzen 12 stadse herenhuizen en 14 luxueuze appartementen. Dit complex, genaamd Zuidwal, is een creatie van de veelgeprezen architect Dana Ponec. Het zijn eigentijdse, ruime woningen en appartementen, met prachtige tuinen, balkons of dakterrassen. Een opmerkelijk project dat u een zeer comfortabele en luxueuze stijl van wonen biedt. En via de nabijgelegen A59 en A2 is de rest van het land uitstekend bereikbaar. Woongenot van het hoogste niveau op een zeldzaam mooie locatie: dát is Zuidwal.
 

Museumkwartier, 's-Hertogenbosch

Op een bijzondere locatie in 's-Hertogenbosch bouwt de Bonth van Hulten 6 Luxe stadswoningen. De woningen zijn gesitueerd tegen het vernieuwde Noord-Brabants museum waarbij de architectuur naadloos aansluit. De kwalitatief hoogwaardige architectuur en gevelafwerking en de unieke ligging maken deze woningen tot bijzondere objecten. De voordelen van een complete woning, met een ruim dakterras en ondergrondse parking, gecombineerd met de charmes van het sfeervolle stadscentrum.Deze schitterende, ruime stadswoningen vallen op door hun moderne, speelse architectuur. De gemetselde gevels met antraciete prefab betonbanden, de verdiepingshoge houten kozijnenen de balkons met de hekwerken geven de woningen een karakterestiek uiterlijk dat goed past in het oude centrum van 's-Hertogenbosch. Elke woning is uniek en heeft zijn eigen bijzonderheden in architectuur en indeling. Een atelier, werkruimte of grote leefkeuken op de begane grond, wonen op de 1e of 2e verdieping en grote dakterassen maken de woningen tot een comfortabel huis om te wonen en te werken.
 

Voorerf Oud-Empel

Passend in de historische ontwikkeling van het dorp Oud Empel zijn de woningen als een nieuw boerenerf ontwikkeld. Hoewel allemaal verschillend vormen ze een duidelijk eenheid, opgezet als een Herenhuis met stallen en bijgebouwen rond een gezamenlijk voorerf. Zo kan, hoewel de agrarische functie verloren is gegaan, de dorpse sfeer toch bewaard blijven. 

 

De Hoven, Rosmalen

Binnen de nieuwe wijk De Hoven - onderdeel van de Groote Wielen - ontwikkelt Moonen Projectontwikkeling 14 prachtige, ruim opgezette eengezinswoningen in de populaire jaren 30 stijl. De Hoven is een moderne tuinstedelijke wijk. Doordat de woonwijk in woonhofjes is gebouwd heeft de wijk een besloten en vriendelijk karakter.