Mijn favorieten

Koophuizen Den Bosch

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Bent u op zoek naar koophuizen in Den Bosch? Dan is NL Wonen Makelaars u graag van dienst. Wij helpen u bij de aankoop van een nieuwe woning volgens een vast stappenplan. Ten eerste gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte woning. We kijken hiervoor naar uw wensen en budget. Als wij eenmaal een aantal geschikte woningen hebben gevonden, zullen wij deze met u bezichtigen. Hierbij beoordelen wij onder andere de bouwkundige staat en het onderhoud. Vervolgens kunnen wij voor u ook onderzoek doen naar eventuele toekomstige omgevingsplannen die de waarde van de woning kunnen beïnvloeden. Als u eenmaal heeft besloten dat u een huis wilt kopen, zorgen wij voor de afhandeling.

Ruim aanbod koophuizen in Den Bosch

Voordat u met ons op zoek gaat, kunt u zelf ook al wat vooronderzoek doen. Zo kunt u ons aanbod koophuizen in Den Bosch bekijken. Dit bestaat uit bestaande bouw en nieuwbouw. Wij hebben een aantal opdrachtgevers die uitsluitend middels stille verkoop een woning willen verkopen. In overleg is voor serieuze gegadigden meer informatie beschikbaar. Als u al goed weet wat voor woning u wilt, kunt u ook ons voor u laten zoeken. U kunt dan uw wensen doorgeven via onze zoekservice, bijvoorbeeld wat betreft de woonoppervlakte, het aantal kamers, het soort woning en de verkoopprijs. Wij gaan vervolgens voor u op zoek in ons aanbod koophuizen in Den Bosch. Het is ook mogelijk om gelijk contact met ons op te nemen. U kunt ons kantoor bezoeken op de Pettelaarseweg 198 A in ’s Hertogenbosch of bellen naar 073-613 19 19.Anderen bezochten ook:
Makelaardij Berlicum | Huis verkopen Schijndel | Nieuwbouwwoningen Den Bosch | Huis verkopen 's Hertogenbosch | Koophuizen 's Hertogenbosch  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring