Mijn favorieten

Huis verkopen Vught

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Wilt u uw huis verkopen in Vught? Schakel dan de hulp in van de makelaars van NL Wonen Makelaars. Wij helpen u graag uw huis voor een redelijke prijs te verkopen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen wanneer u een huis wilt kopen of wanneer uw woning moet worden getaxeerd. Wij bieden altijd deskundigheid, integriteit en kwaliteit.

NL Wonen Makelaars helpt u uw huis te verkopen in Vught

Bij het verkopen van uw huis in Vught komt een hoop kijken. U bent veel tijd kwijt als u dit allemaal zelf moet gaan regelen. Daarom doen wij dit graag voor u. Wij zullen eerst een bezoek brengen aan uw woning om de verkoopwaarde te bepalen. Samen met u stellen wij een verkoopprijs op. Vervolgens maken wij een verkoopbrochure en starten wij met ons publiciteitsplan. Zo zal uw woning op onze website en funda.nl worden geplaatst en plaatsen wij opvallende te koop borden. Daarna worden er bezichtigingen ingepland met potentiële kopers. Wij zullen deze bezichtigingen verzorgen. Als deze succesvol verlopen, wordt een koper gevonden en kunnen wij de onderhandelingen voor u voeren. Dat levert hopelijk de door u gewenste verkoopprijs op.

Neem contact met ons op

Indien u NL Wonen Makelaars wilt inschakelen om u te helpen uw huis in Vught te verkopen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt een keer langskomen op ons kantoor op de Pettelaarseweg 198 A in ’s Hertogenbosch of bellen naar 073-613 19 19. Wij kijken dan graag samen met u hoe wij u kunnen helpen.

Anderen bezochten ook:
Makelaardij Berlicum | Huis verkopen Schijndel | Nieuwbouwwoningen Den Bosch | Huis verkopen 's Hertogenbosch | Koophuizen 's Hertogenbosch  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring