Mijn favorieten

Huis verkopen Sint Michielsgestel

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Een huis verkopen in Sint Michielsgestel doet u succesvol met behulp van NL Wonen Makelaars. Wij zijn sinds 2001 actief op de woningmarkt als makelaar en taxateur. Wij proberen (toekomstige) huizenbezitters zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop of aankoop van een woning. Dit doen wij deskundig, integer en met een persoonlijke benadering.

Wat is er belangrijk als u uw huis gaat verkopen in Sint Michielsgestel?

Als u het verkopen van uw huis in Sint Michielsgestel aan NL Wonen Makelaars overlaat, bent u verzekerd van succes. Wij werken volgens een effectief stappenplan, dat begint bij het bepalen van een geschikte verkoopprijs en eindigt bij de onderhandelingen met de koper. Wij zorgen er tussentijds voor dat uw woning goed in de publiciteit wordt gebracht. Zo ontwikkelen wij een aantrekkelijke verkoopbrochure, plaatsen wij uw woning op verschillende websites met een videoslideshow en 360° foto’s en plaatsen wij deze in onze etalage. Als dit geïnteresseerden oplevert, plannen wij bezichtigingen voor u in. Onze makelaars verzorgen deze voor u. Bezichtigingen zijn mogelijk zes dagen per week, overdag en ’s avonds. Als deze goed verlopen, kunnen wij vervolgens de onderhandelingen met de koper starten en uw huis definitief verkopen.

Een afspraak maken

Voordat wij u kunnen helpen met het verkopen van uw huis in Sint Michielsgestel, maken wij graag een afspraak met u. U kunt daarvoor langskomen op ons kantoor op de Pettelaarseweg 198 A in ’s Hertogenbosch of bellen naar 073-613 19 19. Wij zijn geopend van 9.00 en 17.30 uur en maken graag een afspraak met u.
Anderen bezochten ook:
Nieuwbouw Berlicum | Huis verkopen Schijndel | Koophuizen Berlicum | Koophuizen Den Bosch | Nieuwbouwwoningen Den Bosch  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring