Mijn favorieten

Huis verkopen Schijndel

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Bent u op zoek naar een makelaar die u kan helpen uw huis te verkopen in Schijndel? Dan staat NL Wonen Makelaars voor u klaar. Al ruim 17 jaar helpen wij onze klanten een woning te kopen of verkopen. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen, communiceren duidelijk en geven altijd realistische adviezen. Naast Schijndel zijn wij ook actief in Den Bosch, Vught, Berlicum, Rosmalen en Sint-Michielsgestel.

Een huis verkopen in Schijndel met de hulp van een makelaar van NL Wonen Makelaars

Wanneer u onze hulp inschakelt om uw huis in Schijndel te verkopen, gaan wij te werk volgens een vast stappenplan. Wij zullen eerst de woning bezoeken en de verkoopwaarde bepalen. Wij adviseren dan ook een optimale verkoopprijs. Daarna kunnen wij uw woning onder de aandacht gaan brengen bij potentiële kopers. Dit doen wij door middel van een verkoopbrochure, promotie op onze eigen website en funda.nl en opvallende te koop-borden. Ook wordt een bericht over uw woning verstuurd naar ons actuele bestand potentiële kopers en wordt uw woning opgenomen in onze speciale te koop-advertenties in de Bossche Omroep. Dit levert hopelijk een groot aantal geïnteresseerden op. Deze worden uitgenodigd voor een bezichtiging, verzorgt door een van de makelaars van NL Wonen Makelaars. Wanneer een van deze geïnteresseerden besluit tot kopen over te gaan, voeren wij de onderhandelingen. Als u en de koper akkoord gaan, kunnen wij uw huis in Schijndel verkopen. Als u meer informatie wilt over onze werkzaamheden, kunt u bellen naar 073-613 19 19.

Anderen bezochten ook:
Makelaar 's Hertogenbosch | Huis verkopen Vught | Huis verkopen 's Hertogenbosch | Koophuizen Berlicum | Huis verkopen Schijndel  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring