Mijn favorieten

Huis verkopen Den Bosch

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Uw huis verkopen in Den Bosch doet u met behulp van NL Wonen Makelaars. Bij ons kunt u rekenen op deskundigheid, integriteit en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten, zodat er wederzijds vertrouwen ontstaat. Wij ondersteunen u graag bij de aankoop of verkoop van een woning.

De vijf stappen om succesvol uw huis te verkopen in Den Bosch

Het verkopen van uw huis in Den Bosch kunt u het best tactisch aanpakken. Om u daarbij te helpen, hebben wij een vijf stappenplan opgesteld. Ten eerste bezoeken wij uw woning om te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn en om de verkoopwaarde te bepalen. Vervolgens maken wij voor uw huis een aantrekkelijke verkoopbrochure. Daarna wordt een publiciteitsplan opgesteld. Wij plaatsen uw woning in onze eigen etalage, op onze goed bezochte website en op funda.nl. Ook plaatsen wij opvallende te koop-borden en sturen wij ons bestand met potentiële kopers een bericht over uw woning. Wanneer dit publiciteitsplan zijn vruchten afwerpt, kunnen er bezichtigingen worden gepland. Deze verzorgen wij voor u. Ten slotte kunnen, als een koper is gevonden, de onderhandeling beginnen. Wij verzorgen deze en ronden de verkoop voor u af. Wij zorgen dat uw woning voor een goede prijs verkocht wordt.

Hulp van NL Wonen Makelaars bij de verkoop van een huis

Wilt u graag NL Wonen Makelaars inschakelen om u te helpen bij het verkopen van uw huis in Den Bosch? Bel dan naar 073-613 19 19 of bezoek ons kantoor op de Pettelaarseweg 198 A in Den Bosch. Wij zijn geopend op alle werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.Anderen bezochten ook:
Nieuwbouw Berlicum | Huis verkopen 's Hertogenbosch | Huis kopen 's Hertogenbosch | Nieuwbouwwoningen Den Bosch | Huis verkopen Schijndel  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring