Mijn favorieten

Huis verkopen Berlicum

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Wilt u uw huis verkopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar die ook in de omgeving van Berlicum actief is? Misschien moet u dan eens contact opnemen met NL Wonen Makelaars. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning. Tot aan de laatste handtekening kunt u op onze dienstverlening rekenen. Wij hanteren daarbij een efficiënte en effectieve werkwijze, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij huis verkopen in Berlicum? Ervaren makelaar helpt

NL Wonen Makelaars heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van mensen die hun huis willen verkopen of verhuren, maar ook mensen die een nieuwe woning willen kopen. Wanneer u besluit uw huis te Berlicum te verkopen, dan komen wij eerst uw woning opnemen en de verkoopwaarde van uw woning vaststellen. Dit alles is nog geheel vrijblijvend. Wanneer u besluit onze samenwerking voort te zetten, dan maken wij een aantrekkelijke verkoopbrochure voor uw huis en stellen we een publiciteitsplan op. Melden een aantal serieuze potentiële kopers zich aan? Dan plannen we een bezichtiging in. Gaat één van de bezoekers akkoord met de voorwaarden? Dan stellen wij de koopakte op en regelen wij al het andere papierwerk dat bij de verkoop van uw woning komt kijken.

Ook voor het verhuren van uw huis aan het juiste adres

Wilt u uw huis in Berlicum liever verhuren van verkopen? Ook daar helpt NL Wonen Makelaars u graag bij. Wij zorgen ervoor dat wij een geschikte verhuurder voor uw woning vinden en een gepaste huurovereenkomst opstellen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dat horen wij graag van u. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-613 19 19. U bent ook altijd van harte welkom op ons kantoor op de Pettelaarseweg 198 A in Den Bosch.Anderen bezochten ook:
Koophuizen 's Hertogenbosch | Makelaar Sint Michielsgestel | Huis verkopen Sint Michielsgestel | Makelaardij Berlicum

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring