Mijn favorieten

Huis kopen Den Bosch

Ruim 17 jaar ervaring

Beoordeeld met gemiddeld 9,0

Prettig persoonlijk contact

Als u een huis in Den Bosch te koop ziet staan en deze wilt kopen, kunt u de hulp inschakelen van NL Wonen Makelaars. Wij zijn sinds 2001 actief op de woningmarkt in Den Bosch en omgeving. Onze service wordt gekarakteriseerd door deskundigheid, integriteit en kwaliteit. Wij hebben als doel om (toekomstige) huizenbezitters zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de aankoop of verkoop van een woning.

De vier stappen als u een huis dat te koop staat gaat kopen in Den Bosch

De perfecte aankoop van een woning wordt gekenmerkt door vier stappen. Ten eerste wordt er gestart met zoeken naar geschikte woningen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en budget. Vervolgens kunnen wij samen met u enkele huizen bezichtigen. Hierbij waarderen wij het huis, beoordelen wij de bouwkundige staat en het onderhoud en geven wij u raad over aanpassingsmogelijkheden. Ten derde raadplegen wij het kadaster en het bestemmingsplan om te bepalen of de waarde van de woning in de toekomst wellicht zou kunnen dalen. Op basis van de informatie die wij verstrekken, bepaalt u of u de woning wel of niet wilt kopen. Indien u dit wel wilt, beginnen wij met onderhandelen. In de vierde en laatste stap wordt het kopen van het huis in Den Bosch afgerond en verzorgen wij de juridische afwikkeling: ‘huis te koop’ kan worden veranderd in ‘huis verkocht’.

Hulp van NL Wonen Makelaars bij de aankoop van een huis

Heeft u een mooi huis te koop zien staan in Den Bosch? Als u de hulp van NL Wonen Makelaars wilt inschakelen bij het kopen van een huis in Den Bosch, kunt u langskomen op ons kantoor op de Pettelaarseweg 198 A in Den Bosch of bellen naar 073-613 19 19. Wij zijn alle werkdagen geopend tussen 9.00 en 17.30 uur. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn.Anderen bezochten ook:
Koophuizen 's Hertogenbosch | Makelaar Sint Michielsgestel | Huis verkopen Sint Michielsgestel | Makelaardij Berlicum

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring