Mijn favorieten

Woning verkopen in Den Bosch en omgevingJe wilt je woning verkopen in Den Bosch en omgeving. En dat uiteraard het liefst tegen het beste bod en binnen zo kort mogelijke tijd. Hoe pak je dat slim aan? Waar moet je op letten en niet onbelangrijk: wat wordt de vraagprijs? Met doelgericht maatwerk begeleidt en ondersteunt NL Wonen jou bij de verkoop van je huis.
 
Kies jouw traject
Heb je al een koper? Profiteer dan van ons verkorte verkooptraject, waarmee we voor jou de onderhandelingen, koopovereenkomst en juridische afwikkeling verzorgen. Ga je een woning verkopen in Den Bosch en denk je dat je goud in handen hebt? Met ons uitgebreide zoekersbestand zorgen wij voor een succesvolle bemiddeling.
 
Fullservice, tot bij de notaris
Uiteraard is NL Wonen er ook voor een fullservice begeleiding. We nemen je het hele verkooptraject uit handen, ongeacht het aantal bezichtigingen. Denk daarbij onder meer aan professionele fotografie en de opmaak en druk van een fullcolour brochure. Aan promotie en presentatie van jouw woning op Funda, social media en onze site. Aan prijsonderhandelingen, nabellen van kijkers en de afwikkeling van benodigde documenten.
 
Bij NL Wonen zijn wij er met onze fullservice begeleiding voor jou vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris. Jouw woning verkopen in Den Bosch of omgeving? Dat zal ónze zorg zijn. 


Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring