Mijn favorieten

Woning verkopen in Den Bosch en omgevingJe wilt je woning verkopen in Den Bosch en omgeving. En dat uiteraard het liefst tegen het beste bod en binnen zo kort mogelijke tijd. Hoe pak je dat slim aan? Waar moet je op letten en niet onbelangrijk: wat wordt de vraagprijs? Met doelgericht maatwerk begeleidt en ondersteunt NL Wonen jou bij de verkoop van je huis.
 
Kies jouw traject
Heb je al een koper? Profiteer dan van ons verkorte verkooptraject, waarmee we voor jou de onderhandelingen, koopovereenkomst en juridische afwikkeling verzorgen. Ga je een woning verkopen in Den Bosch en denk je dat je goud in handen hebt? Met ons uitgebreide zoekersbestand zorgen wij voor een succesvolle bemiddeling.
 
Fullservice, tot bij de notaris
Uiteraard is NL Wonen er ook voor een fullservice begeleiding. We nemen je het hele verkooptraject uit handen, ongeacht het aantal bezichtigingen. Denk daarbij onder meer aan professionele fotografie en de opmaak en druk van een fullcolour brochure. Aan promotie en presentatie van jouw woning op Funda, social media en onze site. Aan prijsonderhandelingen, nabellen van kijkers en de afwikkeling van benodigde documenten.

Gratis WaardebepalingPlus
Schakel NL Wonen in als jouw verkoopmakelaar en ervaar de impact van onze gratis WaardebepalingPlus. We geven je volop tips en advies voor de styling van jouw huis, benadrukken de belangrijkste aspecten en vertellen geïnteresseerden écht meer over jouw woning. En dat alles vanuit onze bouwkundige kennis. Je zult zien: dat werkt!

Jouw huis duurzamer verkopen
Scoort jouw huis niet hoog als het gaat om duurzaamheid ? Verkoop jouw huis direct met een concreet verduurzamingsaanbod. Zo weet uw koper direct wat de mogelijkheden zijn voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Voor hen zijn er namelijk interessante financiële mogelijkheden om deze aanpassingen direct te doen. Zonder dat hun maandlasten stijgen. Je geeft hen een aantrekkelijk en realistisch voorstel voor een duurzame plus op jouw huis, wat jouw kansen op een succesvolle verkoop vergroot. Bekijk hier de folder van het 'Nu of Nooit' project voor meer informatie.
 

Bij NL Wonen zijn wij er met onze fullservice begeleiding voor jou vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris. Jouw woning verkopen in Den Bosch of omgeving? Dat zal ónze zorg zijn. Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring