Mijn favorieten

Woning kopen in Den Bosch en omgevingJe droomhuis staat te koop. Binnen jouw budget en helemaal in lijn met jouw woonwensen. Je hebt de woning misschien al bekeken en denkt zelfs aan een bod, maar hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet? Je wilt graag een woning kopen in Den Bosch en omgeving, al zit je uiteraard niet te wachten op onaangename verrassingen.
 
Wij zijn jouw aankoopmakelaar
Schakel NL Wonen in als jouw aankoopmakelaar. We gaan met jou mee naar jouw toekomstige woning, stellen alle relevante vragen en beoordelen de staat van de woning. Ook maken we een goede inschatting van de waarde van jouw droomhuis. Wil je dat nog steeds kopen? Dan raadplegen wij eerst het Kadaster en relevante stukken. Zo komen we erachter waar jij als toekomstige bewoner op moet letten.
 
Tot en met de ondertekening
Dankzij zo’n stevige voorbereiding kunnen we namens jou doelgericht gaan bieden. Leidt dat aankoop van de woning, dan verzorgen we uiteraard ook de juridische afwikkeling. We nemen de koopakte door, begeleiden je bij de ondertekening ervan en controleren de documenten voor de overdracht. Ook gaan wij met je mee naar de notaris, wanneer je daar – na inspectie van de woning – de koopakte ondertekent.

Meer comfort en minder maandlasten
NL Wonen adviseert pro-actief op het gebied van duurzaamheid. Verkoop en aankoop van een huis zijn dé momenten om na te denken over een duurzame plus op een huis. Want naast een nieuwe keuken kun je nu ook direct comfort toevoegen. Er zijn nú aantrekkelijke mogelijkheden voor in de financiering. Zonder extra maandlasten. Je gevel isoleren doe je niet meer als je eenmaal in je nieuwe huis woont. En net een fikse verbouwing achter de rug hebt. Doe het dus nú. Bekijk hier de folder van het 'Nu of Nooit' project voor meer informatie. 

Een woning kopen in Den Bosch en omgeving is een prachtige stap. Wij helpen je graag bij alles wat daarbij komt kijken. Vertrouw op onze ervaring en ga straks in jouw nieuwe huis zorgeloos van start. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring