NL Wonen Makelaars en Taxateurs o.z. B.V.

Pettelaarseweg 198 A
5216 BW 'S-Hertogenbosch
Tel: 073-613 19 19
info@nl-wonen.nl
Molenstraat 27 B, 5211 DR 's-Hertogenbosch Koopsom € 250.000,- k.k.
Molenstraat 27 B in 'S-Hertogenbosch 5211 DR

Omschrijving

Dit speelse pand midden in de binnenstad is momenteel niet als woning maar als kantoor/winkelruimte in gebruik. Aangezien het bestemmingsplan aangeeft dat er ook gewoond mag worden, wordt deze ruimte nu aangeboden op de woningmarkt! Echter wel voor eigen bewoning en niet voor verhuur!
Halverwege zit een schuifwandsysteem en er is en toiletruimte en eenvoudige keuken aanwezig.
Door het plaatsen van een aantal wandjes en een badkamer is hier een fijne benedenwoning van te maken. Uiteraard kun je er ook weer een kantoorruimte of bijvoorbeeld een pilates of atelier/studio van maken!


Via de toegangsdeur met glas betreed je de ruimte van ca. 90 m². De voorste 3 a 4 meter liggen zo'n 20 cm hoger en via een kleine helling loop je door naar de rest van de ruimte.

Er is een toiletruimte aanwezig en halverwege de ruimte is een degelijke harmonica schuifwand geplaatst.

De gehele benedenvloer is voorzien van een doorlopende gietvloer en er zijn diverse radiatoren.

Achterin het pand is, afgeschermd door een scheidingswandje, een eenvoudige keuken geplaatst die voorzien is van diverse kastruimte en een enkele spoelbak. Tevens hangt hier de CV ketel.

Dit parterre is in een van de mooiste smalle straatjes van het Bossche centrum gelegen, om de hoek en schuin tegenover diverse horecagelegenheden.

Het pand is zeer centraal gelegen tussen de Markt, in de fraaie wijk Uilenburg en het Centraal Station.

Bijzonderheden:
Locatie:
De woning is gelegen op een bijzonder aantrekkelijke, rustige en autoluwe locatie midden in het karakteristieke stadsdeel “Uilenburg” van de gezellige Bourgondische Bossche Binnenstad.
Het stadsdeel ligt op loopafstand van het station en de Markt. In het verleden werd hier graan bewerkt en verhandeld. Straatnamen als Molenstraat en Lepelstraat (een lepel was een maat) herinneren nog aan de graanhandel. De hele wijk is beschermd stadsgezicht en de aangeboden woning is in 1986 op bijzondere wijze opgenomen in het bestaande straatbeeld.
Overdracht Status Onder bod Koopsom € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 90 m² Inhoud 324 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Ecomline (Gas Combiketel uit 1999, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Werkruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 83,00 Kadastrale gegevens Gemeente 's-Hertogenbosch Sectie G Perceelnummer 7773 Index A1 Eigendomssituatie Volle eigendom