Mijn favorieten

Onze kennis voor ontwikkelaars


 
U benut als ontwikkelaar graag uw kansen. Ook wanneer het gaat om een project voor uitponding, vernieuwbouw of nieuwbouw in ’s-Hertogenbosch. U wilt daar graag mee opvallen. Voorzien in behoeften van toekomstige bewoners en optimaal inspringen op de laatste trends.

Uw plannen, ons advies
NL Wonen helpt u bij die match tussen vraag en aanbod. We kennen ’s-Hertogenbosch en omgeving door en door, werken er al meer dan 15 jaar en volgen de lokale ontwikkelingen op de voet. Samen leidt dat alles tot specifieke kennis van uw doelgroep. Bedoeld voor uitvoerig advies, dat we u graag al geven vanaf de eerste schetsen aan de tekentafel.
 
Meer dan een makelaarskantoor
We zijn een makelaarskantoor, dat allereerst. Toch verlaten we graag de traditionele paden, wat zich voor u als ontwikkelaar vertaalt in veelzijdige ondersteuning. Denk aan onderzoek en personal sales. Aan input voor de  marketing en presentatie van uw project, on- en offline. Ook ondersteunen we u administratief, werken we al lang met meerdere databases en weten we hoe we een lead optimaal opvolgen.
 
Overweegt u een project voor uitponding, vernieuwbouw of nieuwbouw in ‘s-Hertogenbosch? Benut onze kennis van de stad en omgeving. Wij dragen. als NVM Nieuwbouwspecialist, graag bij aan uw succes, als schakel tussen u én de koper.

Download hier ons portfolio.